Familieshow -Tryllefabrikken
17280
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17280,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
dsc_5100

Familieshow

Familieshowet til tryllekunstner Alexander Haugaas er ett show fult av overraskelser, mysterier, humor og fingerferdigheter som vil glede hele familien.

Showet varer i 30 minutter og stiller ingen store tekniske krav. I dette showet vil du ikke se flosshatter, kaniner eller paljettjakker, men ett gjennomarbeidet show som har utviklet seg etter mange år med erfaring. Alexander har en scenetilværelse som er barnevennlig, men som også passer de voksene. Familieshowet er svært populært på senter-dager, festivaler, åpninger av idrettsarrangementer og markedsdager. Alexander er også svært tilpasningsdyktig og har muligheten til å reise lett gjennom hele landet.

Hvis du er ansvarlig for ett arrangement eller sitter i en komitee som er på utkikk etter «det lille ekstra», ta kontakt i dag for en hyggelig prat for å høre om dette er noe som passer dere.